Според лекаря хигиената по време на заболяване е изключително важна,

...
Според лекаря хигиената по време на заболяване е изключително важна,
Коментари Харесай

Не се къпете с такава вода през зимата, опасно е

Според лекаря хигиената по време на заболяване е извънредно значима, защото посредством потта се отделят отрови и е належащо да се помогне на кожата да се оправи с този развой, като постоянно се почиства. Но хигиената би трябвало да се поддържа по щадящ метод, според от положението на пациента.

" Ако човек въобще не се усеща добре и температурата му е нараснала, би трябвало да се избърше с забрадка, напоена с топла вода, след което да се подсуши. Важно е температурата в помещението да е удобна и да няма течение. Ако пациентът няма температура и се усеща задоволително добре, къс пет-седемминутен топъл, само че не парещ душ няма да навреди. Основното е да се избегне преохлаждане или прегряване. При висока температура избягвайте горещата вода ", сподели Тяжелников.
Водопроводчик ми даде най-хубавия съвет за запушени канали
Използвайте тази лесна и налична домашна рецепта, с цел да отпушите канала на мивката в кухнята или банята. Освен евтина, тя е и безопасн...
Прочети повече
Той означи, че когато организмът се бори с зараза и всички системи работят в режим на високо натоварване, метаболитните процеси и кръвообращението се форсират, а горещата вода ще натовари в допълнение сърцето и ще провокира по-висока температура. Затова ваната, както и сауната, би трябвало да се отсрочат до цялостно възобновяване.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР