Според Кутев зад отпадането на машинния вот на първия тур

...
Според Кутев зад отпадането на машинния вот на първия тур
Коментари Харесай

Борисов бил прекалено зависим, за да разваля просто така сглобки...

Според Кутев зад отпадането на машинния избор на първия тур на локалните избори стои целенасочена офанзива „ от някои хора ”, само че не е ясно за какво са го създали. „ Аз мисля, че на тези избори никой не получи кой знае каква изгода от това да се гласоподава единствено на хартия ”, съобщи Кутев. Той не чака разпад на ръководещото болшинство, каквито планове през вчерашния ден съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

„ Борисов е прекомерно подвластен, с цел да скапва просто по този начин сглобките, той в случай че можеше да ги скапе, нямаше да ги направи. Няма силата да го направи ”, съобщи Кутев. Той добави,че е било допустимо ново държавно управление в границите на настоящия парламент, само че при различен сюжет, в който ГЕРБ печели локалните избори в София.

 

„ Новото нещо ще пристигна през 2024 година, тъй като политическите партии, изключително по-старите - ГЕРБ, Българска социалистическа партия и така нататък, те сега не дават отговор на политическия ландшафт, теренът е друг. Просто ще зародят доста нови планове. Тези кметски изори са значими, тъй като ще подадат новите водачи ”, разяснява Кутев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР