Според журналиста и PR експерт Цветелина Узунова си отива една

...
Според журналиста и PR експерт Цветелина Узунова си отива една
Коментари Харесай

PR експерт: Светът ще се промени светкавично след смъртта на Елизабет II, идва нова епоха

Според журналиста и PR специалист Цветелина Узунова „ си отива една ера и идва нова “.

 

„ Трябва да отчетем обстоятелството, че Чарлз III се е готвил да бъде крал през целия си живот. Той познава доста добре обичта на народа към своята майка и ще постави старания да продължи в същата посока “, разясни тя. Узунова е на мнение, че „ младежите в фамилията ще вкарат монархията в XXI век “.

 

„ Време е да си вземем поука от всичко, което се случва на Острова. Можем да се поучим от британците във връзка с обединяването в сложен за нацията миг. Нашите политици могат да вземат образец от ръководството на Елизабет II за неизменност, честност и безрезервност “, счита PR специалистът.

 

Бехар си напомня, че най-важното, което принц Чарлз е направил за България, е, че по време на визитата си през март 2003 година той идва с група от 100 представители на английския бизнес и екипи на BBC. „ Той искаше да покаже, че България към този момент се намира в Европа “, акцентира Максим Бехар.

 

„ На България би трябвало да се помогне, с цел да се види още по-добре къде е на картата " “ е декларирал още Чарлз III в собствен диалог с PR специалистът преди години.

 

Той е уверен, че кралят ще си спомня визитите си у нас и ще има положително отношение към България.

 

„ Има късмет крал Чарлз III да ни посети още веднъж, уповавам се президентът и Царят да спомагат за това. Досега английски монарх публично не е посещавал България “, изрази упованията си Бехар.

 

Узунова уточни, че една от значимите функции на Чарлз III ще бъде запазването на целостта на Общността на нациите.

 

„ Много пъти съм гледал Чарлз III в очите, подсигурявам, че това е един добър човек, който е бил в България и е имал положително усеща към страната ни. Кралуването му ще бъде едно доста положително обръщение за всички нас. В цялата международна история той ще е най-образованият монарх “, заключи Бехар.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР