Според източната астрология покровител на 2024 г. ще бъде Зеленият

...
Според източната астрология покровител на 2024 г. ще бъде Зеленият
Коментари Харесай

Какво е най-добре да избягваме преди Новата 2024 година

Според източната астрология настойник на 2024 година ще бъде Зеленият дървен змей. Също по този начин идната година ще бъде високосна, заради което е значимо да бъдете по-внимателни - има редица забрани, които не могат да бъдат направени преди Нова година.

Астрологът Мария Пион разказа какво е най-добре да заобикаляме преди Новата 2024 година, която ще бъде покровителствана от Зеления змей.

Избягвайте спорове

Годината на Дракона се смята за мощна и енергична, тъй че отрицателните страсти и спорове преди Нова година могат да доведат до злощастие. Опитайте се да избягвате разногласия и кавги, пробвайте се да поддържате мирни връзки.

Не вземайте назаем

Има вярване, че заемите преди Нова година могат да доведат до това, че през цялата последваща година ще би трябвало да работите, с цел да върне задълженията. Затова се пробвайте да избегнете огромни финансови отговорности преди този празник.

Не почиствайте къщата на Нова година

В някои култури се счита за злощастие да се почисти къщата на 31 декември, последния ден от годината. Може да символизира извеждане на положителни сили или даже лишаване на шанс. По-добре е да почистите авансово.

Избягвайте пикантните храни в последния ден от годината

Има вярване, че пикантната храна може да притегли отрицателни сили. Затова мнозина предлагат да се заобикалят пикантни, кисели или прекомерно солени храни в навечерието на празника.

Не носете бели облекла

Драконът не е последовател на светлите нюанси, изключително на бялото. По-добре е да избягвате снежнобялите облекла както в последните дни на годината, по този начин и в навечерието на Нова година.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР