Според едно от последните прочувания на , 58% от хората

...
Според едно от последните прочувания на , 58% от хората
Коментари Харесай

TBI Bank и SPORT DEPOT правят спорта по-достъпен за българските потребители

Според едно от последните прочувания на, 58% от хората в международен мащаб биха желали да спортуват повече. Те показват обаче, че първата спънка пред тях е неналичието на време, а втората – на финанси.

За да отговорят на потребностите на своите клиенти и да създадат спорта по-достъпен, TBI Bank и SPORT DEPOT сплотяват сили в ново стратегическо партньорство. С решенията на TBIPay, в това число продукта „ Купи в този момент, заплати по-късно “, всички искащи могат да поръчат спортни артикули от уеб страницата на SPORT DEPOT единствено с няколко клика и да платят за тях на части в комфортен от тях времеви интервал.

По този метод клиентите ще могат да се насладят на богатото многообразие от облекла, аксесоари, спортно съоръжение и редица други продукти  без да се тормозят, че мечтаните от тях артикули могат да натежат на месечния им бюджет. Освен че по-лесно ще финансират своите покупки,  разплащателните решения от TBI обезпечават и по-висока сигурност на клиентите, защото целият развой по кандидастване и утвърждение се прави напълно онлайн, единствено с няколко клика и без нужда от регистрация или документи.

„ Като компания, която непрекъснато уголемява мрежата си от сътрудници, сме щастливи да предложим нашето решение „ Купи в този момент, заплати по-късно “ в този значим сегмент “, показа Надежда Коцинова, Ръководител на комерсиалните партньорства в TBI Bank. “След пандемията, търсенето на спортни услуги – от облекла до уреди за тренировки вкъщи, се усили доста. Радваме се да дадем опцията за по-лесни и налични покупки в тези сложни времена, обединявайки старания със SPORT DEPOT, които са потвърден водач у нас в промишлеността. “

" Клиентите ни са фенове на дейния метод на живот, познават и ценят качествените артикули. Стремим се да им предоставим богат избор от софтуерни, комфортни, съвременни артикули за спорт, туризъм и всекидневието на одобрени и известни международни марки. Непрекъснато допълваме и развиваме своя подбор, с цел да отговорим на техните упования. Предлаганата от TBI Bank алтернатива за покупка на погашение „ Купи в този момент, заплати по-късно “ е още една опция за клиентите ни да се снабдят с мечтаните артикули в удачния за тях миг, " добави Иво Тодоров, Mаркетинг шеф на SPORT DEPOT.

Продуктът „ Купи в този момент, заплати по-късно “ на TBI има мощно наличие на пазара като към този момент е интегриран в онлайн магазините на над 200 търговци в България и Румъния от разнообразни промишлености в областта на технологиите, спортни артикули и съоръжение, мебели и доста други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР