Според астролозите зодиакалният знак, към който принадлежим, определя не само

...
Според астролозите зодиакалният знак, към който принадлежим, определя не само
Коментари Харесай

Вижте храните, с които всяка зодия трябва да внимава

Според астролозите зодиакалният знак, към който принадлежим, дефинира освен какъв е нашият темперамент, само че и какво би трябвало да е менюто ни. Така да вземем за пример е добре Овните да похапват повече агнешко месо и сезонни плодове.

Телецът пък е желателно да употребява телешко месо, домати и червени плодове. В менюто на Близнаци е хубаво да участват ядки, кайсии, броколи и карфиол. За Раците е значимо да хапват грозде, зеле и морски деликатеси. Лъвът дано натъртва на дивечово месо и зеленолистни зеленчуци.

Девата пък по опция да употребява повече ядки, нахут, фасул, кайсии. Везните се счита, че би трябвало да включат в менюто си най-много плодове и зеленчуци. Скорпионите дано похапват повече дини, тиквички, риба. За Стрелците би било потребно, в случай че хапват фурми, кисело зеле, печени кестени.

За Козирозите сезонните плодове и зеленчуци също са най-полезен вид. Водолеите е добре да наблегнат на морската храна и цвеклото, а Рибите - на орехите, морските деликатеси, зелените плодове и зеленчуци.

Същевременно обаче има и храни, които другите зодиакални знаци е добре да лимитират. Вижте кои са те в галерията нагоре.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР