Според английските медии Арсенал планира да привлече футболиста на белгийския

...
Според английските медии Арсенал планира да привлече футболиста на белгийския
Коментари Харесай

Чудо от Гент сменя Йозил в Арсенал?

Според британските медии Арсенал възнамерява да притегли футболиста на белгийския Гент Джонатан Дейвид, като за задачата той ще би трябвало да замести Месуй Йозил. 31-годишният немец има 12 месеца по своя контракт с отбора от „ Емирейтс”, като подписа удължаването си през 2018-а година.

Оттогава обаче, немският плеймейкър не се показва на изискващото за него равнище, което като че ли го отпраща от Северен Лондон. 31-годишният халф мъчно може да откри „ себе си” с играта си през сезона, като в добавка на това способства и представянето на Арсенал през сезона, откакто „ артилеристите” се показват повече от едва.

Джонатан Дейвид се показва сензационно за Гент, като офанзивният футблист има 23 гола и 10 асистенции в 40 мача за тима. 20-годишният, роден в Брууклин футболист, мина в Белгия през 2018-а година от Отава Интернешънъл. Преди това той бе определен за „ състезател на годината” в Канада, откакто има 11 гола в 12 мача за неговата страна.

Дейвид обича да играе като плеймейкър, само че също по този начин може да води офанзивата на своя тим. В кариерата си до момента той има доста мачове и като ляво крило. Универсалността му разрешава на Микел Артета да желае да го притегли, с цел да може да укрепи „ топчиите” в офанзивната част от терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР