Според Ангел Джамбазки от ВМРО Мария Габриел може да бъде

...
Според Ангел Джамбазки от ВМРО Мария Габриел може да бъде
Коментари Харесай

Джамбазки с горещ коментар за ресора на Мария Габриел

Според Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация Мария Габриел може да бъде потребна за България с ресора, който поема в Европейска комисия.

„ Българското общество има незабавна потребност от постигане на равнището на средноевропейските страни. Тя ще се оправи, има упоритости и подготовка да го направи. По-скоро съм оптимист “, добави той.

"Първоначално се надявах да получим сектор „ Транспорт “, само че това, че той бе разпределен в Румъния и Разширяването при Унгария може да е плюс за нас ", стана ясно от думите му.

„ Можем да пазиме доста по-силно интереса си през ресорите, които бяха раздадени в Европейска комисия. Така ще сме безпристрастни “.

Получихме доста добър сектор. Той сплотява. Мария Габриел ще дава отговор за третия по величина бюджет в Европейски Съюз. Това съобщи евродепутатът от ЕНП Емил Радев в ефира на bTV.

По думите му, еврокомисарят ни е получил добра оценка за работата си.

Според евродепутата от групата на ПЕС Иво Христов явно имаме деградиране на България в разпределение на ресорите.

Той напомни, че преди сме получили сектор „ Икономика и финанси “. „ Ние живеем в информативен резерват от микрофони. Г-н Борисов хвърля неща в публичното пространство, които нямат нищо общо с действителността “, добави той.

„ На Балканите е значимо какъв брой огромна е баницата. Но парите в Европейски Съюз се разпределят по избрани правила. От този сектор нищо няма да стигне до България “, предвижда Христов.

Оптимист съм. Има доста огромни упования към Мария Габриел. Това допуска и доста дейна работа, съобщи Илхан Кючук от групата на АЛДЕ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР