Според американските власти заповедта на руския президент Владимир Путин за

...
Според американските власти заповедта на руския президент Владимир Путин за
Коментари Харесай

НАТО коментира заповедта на Путин за привеждане на ядрените сили в бойна готовност

Според американските управляващи заповедта на съветския президент Владимир Путин за привеждане на силите за въздържане в режим на специфична бойна подготвеност е част от метода, който се състои в „ основаване на несъществуващи закани за страната, с цел да се оправдае експанзията “.

" Русия в никакъв случай не е била под опасност от НАТО, от Украйна. Преди всичко, това е моделът на държание, който виждаме от президента Путин по време на този спор.

Той се състои от това да се основават закани, които не съществуват, с цел да се оправдае по-нататъшната експанзия ", сподели прессекретарят на Белия дом Джен Псаки в изявление за ABC.

Междувременно ръководителят на НАТО Йенс Столтенберг съобщи, че Съединени американски щати и Европа би трябвало „ в действителност да стоят заедно” против съветската военна експанзия и „ заплашителна реторика”.

„ НАТО не желае война с Русия, ние не търсим борба “, сподели той в неделя пред BBC World. „ Ние сме защитителен съюз, само че би трябвало да сме сигурни, че няма място за недоумение и неверни преценки за способността ни да се пазиме и пазиме съдружниците. НАТО ще разположи своите сили за бързо реагиране за първи път, с цел да укрепи източния си фланг пред лицето на съветската инвазия в Украйна. Съединени американски щати и Европа „ би трябвало в действителност да застанат дружно... както против нападателните дейности на Русия против Украйна, по този начин и против заплашващата изразителност на Москва. Точно това вършим, като ускоряваме военното наличие на НАТО на изток “, увери Столтенберг.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР