Спор между Манол Пейков от Демократична България“ и Александър Симов

...
Спор между Манол Пейков от Демократична България“ и Александър Симов
Коментари Харесай

Спор в ефира на bTV: Трябва ли да изпратим оръжие на Украйна?


Спор сред Манол Пейков от „ Демократична България “ и Александър Симов от Българска социалистическа партия в предаването „ Лице в лице “. Те дискутираха въпроса дали България би трябвало да изпрати оръжия на и дали съветският дипломат Елеонора би трябвало да участва на откриването на Народното събрание.

Според Манол Пейков България би трябвало да поддържа Украйна с военна.

„ Не може да преговаряш с терорист, с агресор, без самият ти да имаш средство за отбрана. Те би трябвало да бъдат подкрепени, с цел да може договарянията да са на равна нога “, сподели той.

Александър Симов обаче счита, че изпращането на оръжия за Украйна би задълбочило войната.

„ Цивилизованият свят би трябвало да направи всичко допустимо да накара двете страни да седнат на масата за договаряния. Да си представим бърз завършек на тази война е неуместно. Тя може да продължи с години “, сподели Симов.

Двамата разясниха и въпроса за наличието на съветския дипломат в първия ден на Народното събрание.

„ Това е метод на партия ГЕРБ да се опита да изчегърта главната тематика пред българското общество. В момента се получава по този начин, че не борим корупция, а борим Митрофанова “, сподели Александър Симов.

„ Може да е фасаден въпросът дали Митрофанова да бъде там, или Зеленски да пристигна, само че той е безусловно основен, тъй като България би трябвало да заеме мястото си измежду цивилизованите страни “, счита Манол Пейков.

Накрая те намесиха политическите си партии и разясниха коя какъв брой % е събрала на изборите на 2 октомври.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР