Спомняте ли си сълзата на състезателката по спортна стрелба Антоанета

...
Спомняте ли си сълзата на състезателката по спортна стрелба Антоанета
Коментари Харесай

Докосни емоциите на българския спорт: LAP.bg организира фотоизложба на Моста на влюбените

Спомняте ли си сълзата на състезателката по спортна пукотевица Антоанета Костадинова по време на награждаването ѝ на Олимпийските игри в Токио 2020? Кадър, събрал палитра от страсти и история в себе си. Това е същината на спортната снимка, тъй като в един момент запечатва вечно безредици, история, моменти на гигантски старания...

По случай десетата си годишнина LAP.bg ще показа някои от най-хубавите си фрагменти. Чрез над 200 фотографии профилираната организация ще даде опция на хората да се допрян от близко до своите спортни любимци, да усетят страстите им в някои от най-важните мигове в кариерите им и да вникнат оттатък успехите и загубите.



Изложбата ще бъде на Моста на влюбените до НДК от 20 септември до 4 октомври. Откриването ще е в 19.00 часа на 20 септември, като на събитието ще участват част от героите, въодушевили тези фрагменти.

" На 17 септември 2012 се роди LAP.bg. Събрах няколко индивида на една тераса в София и им споделих фантазията си. Всички бяхме наясно, че ще падне бачкане и по този начин стана. Повечето от тях, още са компактно до мен, за което благодаря ", сподели създателят на организацията Любомир Асенов.



За първите си 10 години в организацията фотографите ѝ са отразили над 12 000 събития, в това число олимпийски игри и доста значими надпревари и мачове по футбол, волейбол, художествена гимнастика, бокс, тенис, Формула 1 и други



" Бяхме под дърво и камък. Възхищавахме се на велики мигове и спортисти. Видяхме сълзи от наслада, благополучие и отчаяние. Довериха ни се големи организации, международни компании, частни структури, медии и професионални спортисти. Станахме главен поток за спортна снимка към медиите в България ", прибавя Асенов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР