Спомняте ли си разкрепостената варненка Зара, която участва в първия

...
Спомняте ли си разкрепостената варненка Зара, която участва в първия
Коментари Харесай

Зара крие аборт от Васил Божков

Спомняте ли си разкрепостената варненка Зара, която взе участие в първия сезон на Биг Брадър у нас? След като преди години изчезна от обществения живот, в този момент се появява с богатства новина.

 

Оказва се, чу неотдавна варненката, която от много време живее в Дубай, е станала майка.

Тъй като не бе съобщила, че е в очакване на рожба, новината бе огромна изненада за почитателите й в обществената мрежа, където другояче е много дейна. Брюнетката показа радостната новина с малко клипче от края на бременността си.

 

„ В деня, в който станах на 38! Той също стана на 38... седмици в корема ми. Понякога ми липсват дребните ритници “, написа Зара, която имаше рожден ден на 17 октомври.

 

Тя обаче по този начин и не афишира кой е бащата на сина й,  въпреки че през март сюрпризира с нова фамилия. Светолозара Трендафилова, както е рожденото й име, се прекръсти на Лахиф в Инстаграм, а  скоро по-късно плъзна слухът, че се е омъжила на скромна гала за австралийски ръгбист на име Макс Лахиф. Откакто смени семейството си, Зара изчезна задълго от Инстаграм, а фотоси с новия си обичан към момента не е посочила.

 

Предвид обстоятелството, че продължава да е Лахиф в обществената мрежа, се допуска, че таман ръгбистът е татко на сина й.

 

Преди да стане г- жа Лахиф, Зара бе Уотсън няколко години, откакто се омъжи за различен австралийски състезател, само че жънещ триумфи в леката атлетика.

Нашенката и Ерик Уотсън се срещнали в островната страна Бахрейн и любовта им бързо избуяла, като в следствие се стигна до брак. През 2016 година влюбените се реалокираха в Австралия – родината на Ерик, където скоро по-късно се състоя сватбата им, само че безоблачното им благополучие не продължи дълго и те се разведоха, а по-късно Зара се върна в Дубай.

 

Дълго време тя се подвизаваше в Инстаграм с семейството на някогашния си мъж, като около него с снабди и с нова специалност. Докато бе с него, тя се увлече по спорта и за известно време се изявяваше като фитнес инфлуенсър, въодушевяващ почитателите си в обществената мрежа да спортуват и да водят здравословен метод на живот като нея. Зара напредна и в йогата, като от време на време впечатляваше със комплицирани пози и съчетания в Инстаграм.

 

Така и не стана ясна повода за раздялата й с Ерик. Може би по тази причина не закъсняха и догатките. Според най-популярното до разлъката се стигнало, тъй като дълго време не успели да станат родители Разбира се, това са единствено догадки, само че в светските среди се говореше, че Зара от дълго време била подготвена да стане майка. Така че появяването на сина й е сбъдната фантазия.

 

Въпреки че от много време не живее в България, брадърката постоянно си идвала у  нас, с изключение на с присъединяване си в първия сезон на „ Биг Брадър “, в който имаше публична й буйна случка с Найден Найденов - Нед, Зара е известна и с други свои любови. Доста обсъждана бе връзката й с починалия предприемач Христо Сираков, с когото  бяха близки другари и след разлъката. Не той обаче подкрепил финансово упоритостите й. Когато варненката прекрати нежната си кариера на тв водеща и отпътува да учи актьорско майсторство в Ню Йорк се понесе мълвата, че има нов покровител.

 

Пикантните клюки носят, че била публична любовница на Васил Божков. По това време олигархът нямаше никакви проблеми със закона – даже в противен случай, той бе почитан член на обществото. мълви се, че около аферата си с Черепа, Зара забременяла. Тя обаче била принудена от олигарха да направи аборт, въпреки че желала детето.

След този случай връзките им завършили.

 

По-късно се заприказва, че брадърката се залюбила със скандалния Иван Танев – Универсалния, с който точно отпътувала за Дубай. След раздялата си с него се открила в арабското емирство и решила да продължи живота си надалеч от родината.

Не излиза наяве дали все още живее непрекъснато в Дубай, защото в последно време е много загадъчна. Избягва да загатва в Инстаграм местата, които посещава, само че пък не стопира да разгласява фотоси, от които излиза наяве, че много пътува, обича да е измежду природата и поддържа забележителен стандарт на живот.

Инфо: Уикенд

Тагове: Зара Светолозара Трендафилова Дубай Васил Божков Макс Лахиф Ерик Уотсън Христо Сираков Черепа
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР