Спомняме си как като ученички бързо шмугвахме превръзка в джоба

...
Спомняме си как като ученички бързо шмугвахме превръзка в джоба
Коментари Харесай

Как да облекчим менструалните спазми, когато сме на работното място

Спомняме си по какъв начин като ученички бързо шмугвахме превръзка в джоба или под блузата си, с цел да не схванат останалите повода да отидем до тоалетна. За благополучие, през 2021 година диалозите за менструалния цикъл и неговите признаци са много по-открити и допустими.

В професионална конюнктура обаче към момента имаме спирачки да се оправдаем пред шефа си, че имаме конвулсии заради въпросната причина, нищо че те могат напълно да трансформират деня ни.

Това се дължи на хормони, които се освобождават в тялото към времето на менструация, наречени простагландини. „ Тези хормони предизвикват контракции на матката и са свързани с болежка и инфектиране “, изяснява гинекологът доктор Кели Коупланд за уеб страницата.

Вместо да се примирявате с неприятна болежка през целия работен ден, ето няколко съвета за това по какъв начин да намалите болката от конвулсии на работното място и да бъдете по-продуктивни.
 Начини за справяне с менструалните конвулсии на работното място  Начини за справяне с менструалните конвулсии на работното място  Начини за справяне с менструалните конвулсии на работното място  Начини за справяне с менструалните конвулсии на работното място
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР