Спомняме си един запис на Васил Божков с един депутат

...
Спомняме си един запис на Васил Божков с един депутат
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Новият Бойко Борисов се казва Румен Радев

" Спомняме си един запис на Васил Божков с един народен представител (Александър Паунов от " Българска социалистическа партия за България ", след публикуването на записа той напусна парламентарната група - б.р.), в който се обсъждаше сходен сюжет, че ще се образува служебно държавно управление и господин Божков ще дава акъли по какъв начин това да се случи ". Това сподели Виктор Димчев, режисьор, фотограф, продуцент и човек с гражданска позиция, която постоянно е подложена на критика. Така той разяснява, че назначената за началник на кабинета на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков не е била претендент за народен представител от партията на предприемача с повдигнати от прокуратурата обвинявания Васил Божков. 

Димчев задочно репликира президента като посочи, че тя е оттеглена от листите на партията за изборите, само че е част от управлението на тази партия.

По думите му има непрестанна престрелка с компромати, в която взе участие и прокуратурата . Според него това е неприемливо, само че е неприемливо и президентът " да изрича неистини ".

" Откакто Иван Гешев е отпред на прокуратурата, е в непрекъсната защита и в непрекъснат опит да потвърди правото си на битие. Няма да се учудя, в случай че идващият парламент закрие прокуратурата, явно нямаме потребност от този прокурорски орган. Тя е един пропаднал орган, определен от Висш съдебен съвет, който също е пропаднал. Има съдилища, които също би трябвало да разрушим и изхвърлим, тъй като за нищо не стават ", разяснява саркастично Димчев.

Новият мощен човек в страната е Румен Радев, счита той и сподели:

" Категорично ръководи Радев, а не служебното държавно управление. Това е новият мощен човек. Новият Бойко Борисов се споделя Румен Радев ".

Димчев и предвижда, че България потегля към президентска република:

" Ако смяна в конституцията е цената, която би трябвало да платят за обединяването на разнопосочните политически хрумвания в идващия или по-по-следващия парламент тази година, мисля че ще е по този начин. Те могат да не излъчат държавно управление и в идващото Народно заседание и да се съберат и да кажат, че ще вършат избори за Велико национално заседание, дружно с президентските избори наесен ". 

Според Виктор Димчев служебното държавно управление е червено-розово:

" Говорител на това държавно управление е дългогодишният представител на Българска социалистическа партия - Антон Кутев е фамозно прочут народен представител от Българска социалистическа партия, той е индивидът, който управлява " Позитано " 20. В момента той приказва от името на служебното държавно управление. Това е алено държавно управление ".

Той акцентира, че пришиването на две-три " сини имена " към имена от лявото като Бойко Рашков не прави държавното управление уравновесено.

Интервюто на Силвия Великова с Виктор Димчев в предаването  " Политически НЕкоректно " можете да чуете от звуковия файл.

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР