Спомнете си какво бяха неделните утрини за вас в детството.

...
Спомнете си какво бяха неделните утрини за вас в детството.
Коментари Харесай

Бързи и лесни бананови палачинки, без угризения

Спомнете си какво бяха неделните утрини за вас в детството. Безгрижно излежаване и разтягане в леглото до късно, до момента в който чакате тракането в кухнята да завърши и да седнете по пижама на масата, с цел да се включите в съревнование по надяждане. Да, разсънва вкусни мемоари с мирис на сладкото на баба и предпочитание да сложите готварската престилка и да се впуснете в кулинарни подвизи.

И тук стартира да ви гложди съвестта. Да ви припомня какъв брой време и старания ви лиши да влезете в оня по този начин стеснен панталон, в който изглеждате като холивудска звезда. И до момента в който претегляте - дано ви успокоя. Има и палачинки, които въпреки и надалеч от класическите, са доста вкусни, а наред с това са подобаващи за всяка диета.
 И 18 авг 2022 | „ Продължаваме промяната “ ще се яви независимо на изборите на 2 октомври, оповестиха от пресцентъра на партията....
Нещо повече – подготвят се супер бързо и елементарно. И внимание, имат единствено две съставки: банани и яйца.

Бананови палачинки

1 или 2 банана (според размера, значимо е да са добре узрели)
2 яйца
ванилия и канела по избор

Начин на подготвяне

Намачкайте с вилица банана в купа, тъй че да си оставите малко по едри части. Добавете яйцата. Изпържете с малко масло в незалепващ тиган на междинна температура.

Повече от елементарно е, нали? Леки, диетични и задоволително сладки даже и без прибавен сироп или сладко. Тези лесни палачинки ще приготвите за не повече от 10 минути. А комбинацията от потребните съставки на бананите и яйцата ще ви дадат сила и сили да се усмихвате цяла неделя.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР