Спокойна крайбрежна гореща точка в Обединеното кралство е съсипана“ от

...
Спокойна крайбрежна гореща точка в Обединеното кралство е съсипана“ от
Коментари Харесай

Спокойна крайбрежна гореща точка в Обединеното кралство, „съсипана“ от собственици на втори дом, тъй като е „мъртва през зимата“

Спокойна крайбрежна гореща точка в Обединеното кралство е „ унищожена “ от притежатели на втори дом, които гълтат града през лятото и го напущат мъртви “ през зимата, съгласно ядосаните локални хора.

Жителите на Тенби в Пембрукшър, Уелс споделиха, че цветните магазини на брега на обичания им крайбрежен град са затворени месеци наред отвън сезона - символизира злокобната тишина, която обгръща локалния регион.

Статистиката демонстрира, че един на всеки четири от всички парцели в центъра на града са втори дом и се твърди, че доста от тях остават неизползвани и празни през зимата. Това е по този начин, до момента в който дефицитът на жилища кара доста локални поданици да се борят да намерят дом на налична цена в региона, като младежите са изключително наранени.

Някои оприличиха обстановката през зимата на „ нереален град “, до момента в който локалните компании споделиха, че обичаите са „ мъртви “ през по-тъмните месеци заради липса на хора и че разчитат на лятната търговия, с цел да ги прекарат през годината.

Елън Поулинг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР