Спокоен съм за всички постове, които раздава премиерът. Това не

...
Спокоен съм за всички постове, които раздава премиерът. Това не
Коментари Харесай

Емил Димитров: Може да дойдат 10 000 протестиращи с различно мнение, Борисов да решава тогава

Спокоен съм за всички постове, които раздава министър председателят. Това не зависи от мен, това зависи от премиера, който се споделя Бойко Методиев Борисов. Това сподели министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и пред публицисти след отхвърлянето на петия избор на недовеrие против кабинета "Борисов " 3 в отговор на въпрос спокоен ли е за поста си, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Моето предпочитание е да му оказвам помощ, където реши той. Ако реши, че е по-добре да съм в Народното събрание, ще съм в Народното събрание, в случай че реши, че може да му оказвам помощ където съм в този момент, или на друго място, ще му оказвам помощ. Аз съм от неговия тим, съобщи Димитров.

Правителството остава, петият избор на съмнение се провали

Той разяснява и продължаващите към този момент 13-ти ден митинги с искане за оставка на държавното управление: "Хубаво е кметицата на София като позволява стачки, да позволи и една на хората, които имат друго мнение, с изключение на тези, които стачкуват в този момент. Чухме ги тези в този момент какво мнение имат, може пък да дойдат 10 000 души, които да се окаже, че имат друго мнение и тогава министър председателят да реши коя теза би трябвало да пази – политиката, която е до момента и да я продължава или тезата, че някои смятат, че не им харесва ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР