СподелиРуското министерство на енергетиката заяви във вторник, че не е

...
СподелиРуското министерство на енергетиката заяви във вторник, че не е
Коментари Харесай

Русия отрече да е искала бензин от Казахстан

Сподели
Руското министерство на енергетиката съобщи във вторник, че не е поискало от Казахстан да сътвори запас от бензин за възможни доставки за Русия, отричайки информацията на Ройтерс ден по-рано.

Вчера три източника от промишлеността споделиха пред организацията, че Русия е поискала от Казахстан да бъде подготвен да ѝ достави 100 000 тона бензин при положение на дефицит предвид на украинските офанзиви по съветски рафинерии, което докара до понижаване на техния индустриален потенциал.

„ Руското министерство на енергетиката не се е обръщало към Казахстан с искане за основаване на запас или доставка на авто бензин на съветския вътрешен пазар “, споделиха от министерството, цитира от Ройтерс, като допълниха: „ В същото време остава допустимо да се доставят до 285 000 тона годишно бензин от Русия в Казахстан даже по време на възбраната за експорт на този тип моторно гориво от Русия и тези доставки се правят “.

Министерството също по този начин сподели, че вътрешният пазар на Русия е изцяло екипиран с бензин и наличните ресурси са задоволителни, с цел да отговорят на възходящото вътрешно търсене.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР