СподелиБроят на автомивките непрестанно расте, което се дължи на повишеното

...
СподелиБроят на автомивките непрестанно расте, което се дължи на повишеното
Коментари Харесай

 Най-съвременно оборудване за автомивки: Тенденции и иновации за 2024 г.

Сподели
Броят на автомивките непрекъснато пораства, което се дължи на нарасналото търсене от страна на потребителите, както и множеството коли на дадена територия.

Това основава нужда от рационализиране на услугите, които зависят директно от оборудването, неговото качество и успеваемост при разчистване.

Кои са новостите при актуалното съоръжение за автомивки? Научете повече за трендовете през 2024 година от екипа на и по какъв начин те оказват помощ за оптимизацията на потребителско обслужване и прекарване, както и на бизнеса.
Еко разчистване на коли
Екологичната устременост се усеща и при основаването на актуалното съоръжение за автомивки през 2024 година. Целта на актуалните устройства и методите на разчистване включват лимитирани количества вода и материали, употребявани за задачата.

През 2024 година се открояват и системите за автоматизирано дозиране на препарати за външна и вътрешна обработка на автомобила, като част от екологично ориентираното разчистване.
Системи, работещи под високо налягане
Тези системи още веднъж са в унисон със актуалните способи за еко разчистване на коли, тъй като посредством качествените револвери с високо налягане, достигащо до над 300 bar, всички замърсявания, в това число и по-големите частици, се отстраняват сполучливо. По този метод, през 2024 година с минимални старания ще се радвате на ослепително от непорочност транспортно средство.
Уреди на самообслужване
Все по-предпочитани в днешно време са автомивките на самообслужване, което се дължи на независимостта от личен състав, опцията за независимо реализиране на услугата за доста по-малко финансови средства и удобството. Това води до основаването на функционално съоръжение, включващо:
Z-образни рамена – могат да бъдат 1 или повече, по един брой за всеки пост, които са гъвкави и могат да се движат на 360 градуса; револвери за високо налягане – те подсигуряват качествено унищожаване на замърсяванията, без нужда от триене, което може да повреди екстериора. Могат да бъдат друг брой; револвери за дейна пяна – в композиция с компресор, който се закупува настрана, се образува пяна. Броят им още веднъж варира съгласно броя на постовете; надзорен панел – разрешава ефикасното ръководство на процеса посредством цифров сензорен екран.
Това са единствено някои от детайлите на актуалното съоръжение за автомивки през 2024 година. Популярни са още четковите системи с автоматизиран принцип на работа, автоматизирани системи за разчистване на стелки. Сред новаторските уреди се дефинират и тези за стерилизация на коли, които също работят на самообслужване.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР