СподелиАмериканското министерство на правосъдието повдигна нови обвинения срещу сина на

...
СподелиАмериканското министерство на правосъдието повдигна нови обвинения срещу сина на
Коментари Харесай

Нови обвинения срещу сина на Джо Байдън Хънтър

Сподели
Американското министерство на правораздаването повдигна нови обвинявания против сина на президента на Съединени американски щати Джо Байдън – Хънтър Байдън, заяви през вчерашния ден телевизия Си Ен Ен, базирайки се на осведомени източници, съобщи Българска телеграфна агенция.

Байдън беше упрекнат през вчерашния ден във федералния съд в Лос Анджелис, че е взел участие в четиригодишна скица, с цел да избегнете заплащането на налози на стойност към 1,4 милиона $, заяви министерството на правораздаването.

Хънтър Байдън беше упрекнат по общо девет пункта – три данъчни закононарушения и шест данъчни нарушавания, и в случай че бъде наказан, може да получи оптимално наказване от 17 години затвор. Става дума за укриване на налози, неплащане на налози и подаване на подправени данъчни заявления сред 2016 и 2019 година

През октомври Хънтър Байдън пледира почтен по обвиняванията, че е излъгал, че не използва на опиати до момента в който си купувал револвер.

За пръв път в Съединени американски щати е възбудено наказателно гонене на дете на настоящ президент.

Специалният прокурор Дейвид Уайс повдигна тези обвинявания против Хънтър Байдън откакто препоръчано по-рано съглашение за признание на виновността беше осуетено при разпит от арбитър.

Специалният прокурор, проверяващ Хънтър Байдън, работи през последните седмици в Лос Анджелис за събиране на улики и свидетелства и приемане на показания от голям брой очевидци като част от федерално следствие на бизнес делата на Байдън младши, заяви Си Ен Ен предишния месец.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР