Списанието на Porsche Type7 засне фотосесия на рядък модел по

...
Списанието на Porsche Type7 засне фотосесия на рядък модел по
Коментари Харесай

Porsche-то на българските ,,гангстери отново по улиците на София

Списанието на Porsche Type7 снима фотосесия на необичаен модел по улиците на София. Става въпрос за реставрирано Porsche PTS White Pearl 993 Turbo, автомобил от 1998 година На фрагментите той се вижда по бул. Витоша, бул. Сливница, пред квартален магазин, изоставено помещение за авточасти и още.

По-интересното е описанието на фотографа Том Уитли, който се заема със задачата да снима и показа колата на фона на българската столица.

,,90-те години (на предишния век) в София, България. Време на промени, на благоприятни условия и на хора, които са подготвени да се възползват от тях. Нови бизнеси, измамници, гангстери, олигарси, може би нямаше друго място, което да предлага толкоз доста безпорядък. ", написа Уитли.

,,Новите пари доведоха до показност и нов жанр - съветски барок. Ето къде се намираме в този момент с този PTS White Pearl 993 Turbo "

,,Той е бил благосъстоятелност на няколко известни фигури в страната. Колата става очевидец на всичко. ", продължава Уитли без да загатва въпросните фигури.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР