Списъкът с италиански села, предлагащи имоти за продажба на символични

...
Списъкът с италиански села, предлагащи имоти за продажба на символични
Коментари Харесай

Бонанаро продава имоти за по €1

Списъкът с италиански села, предлагащи парцели за продажба на алегорични цени, продължава да се уголемява тази година, като най-новото от тях е село Бонанаро в област Сардиния, съобщават италианските медии. Там това красиво място сега се продават къщи за по €1.

Целта и този път е битка против обезлюдяването и изоставянето - обичайните " заболявания " на селата, ситуирани навътре в Италия.

Местният съвет на Бонанаро разрешава закупуването на къщи за " без пари ", с цел да се подтиква реконструкцията на историческия център и да се привлекат нови поданици, които да населят още веднъж селото.

Освен това вероятните цели, за които могат да се употребяват закупените на безценица парцели са освен за живеене, само че и като инвестиция за туризъм.

Общината открива процедура за интервал от 3 години. Желаещите да закупят парцел на алегорична цена могат да се срещнат с документите на уеб страницата на локалната община. Задължително изискване е до 2 месеца след издаване на позволение за закупуване да стартират ремонтни действия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР