Христо Иванов за втори път ми прави номер - дезертира

...
Христо Иванов за втори път ми прави номер - дезертира
Коментари Харесай

Борисов: Ако не бъде избран председател на Народното събрание, ще стане конституционна криза

Христо Иванов за повторно ми прави номер - дезертира и ме оставя да се оправям в кашата, добави той

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов удостовери, че Рая Назарян остава кандидатура на партията за ръководител на Народно събрание:

„ уповавам се всички да са виновни. Ако не бъде определен ръководител на Народно събрание, ще стане конституционна рецесия и даже не можем да отидем на избори. Съжалявам за повторно Христо Иванов ми прави този номер. Кара ни да поддържаме промени в Констутцията, поддържам всичко и по-късно дезертира, отива си в Брюксел и ме оставя да се оправям ве кашата. Нито е почтено, нито честно. Ако не с ПП-ДБ с по кое време да изберем ръководител, разумно е “, съобщи Борисов.

„ Ние сме на избори. Въпросът е чисто софтуерен да изберем ръководител, с цел да ни изпрати на избори. И това не можем да създадем “, сподели още той.

Борисов съобщи, че схваща Слави Трифонов като прочувствен човек

„ Вчера споделих, че сходна покрепа не ни е нужна. Има Такъв Народ имаха обществено основана опция или да бъдат смокинов лист, или да кажат, че депутатите му са купени ", изясни той.

Борисов напомни случи в ефир на Кирил Петков и разяснява вчерашната му позиция във Facebook.

„ Първо извадете архивите, когато депутати споделяха, че им е оказван напън от сътрудниците от Политическа партия. Г-н Петков очевидно знае каква е технологията каква е за търгуване на депутати. Аз не знам каква е, тъй като не съм се срещал нито със Слави, нито с Тошко. Той предопреди технологията, в която е учствал. Вместо да подкрепи процеса, остана в съпротива, котяо твърдеше, че ще е евроатлантиеска, само че през вчерашния ден се подреди с Българска социалистическа партия

„ Възраждане “ и „ Величие “, гласувайки против евроатлантическата ни ориентировка “, добави той. Борисов разясни, че до момента в който не се избере ръководител на Народното събрание, не стои въпросът за първия мандат.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че Политическа партия имат 22 депутати, а неговата партия – 68. „ Как да обясня на тези над половин милион, които гласоподаваха за ГЕРБ, да им кажа, че оставям на Ники, Пепи или който и да било “, добави той.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР