Спиртна тинктура от зрели борови шишарки с ябълков оцет. 5 зрели

...
Спиртна тинктура от зрели борови шишарки с ябълков оцет.
5 зрели
Коментари Харесай

Тинктура от борови шишарки възстановява след инсулт

Спиртна смес от зрели борови шишарки с ябълков оцет.

5 зрели борови шишарки се заливат с 0.25 литра алкохол (70%) или качествена водка. Дръжте на стайна температура в продължение на 10 дни. След това прецедете и прибавете 1 чаена лъжичка домакински ябълков оцет (може да се размени с винен).

Ежедневно през нощта пийте по 1 чаша ярък чай, в който прибавяте по 1 чаена лъжичка от тази смес. Желателно е да консумирате с мед.

Тинктурата се употребява в националната медицина за лекуване на следствията от инсулт и предварителната защита му. Раздвижва кръвта, удобно влияе на кръвоносните съдове на мозъка, предотвратява и блокира гибелта на нервните кафези, улеснява възобновяване на координацията на придвижванията и речта. Продължителността на лекуването е дълга, към 6 месеца.

Резултатът зависи от скоростта и качеството на предоставената здравна помощ, защото инсултът е клиничен синдром, характеризиращ се с бързо зараждащи признаци на загуба от време на време на мозъчни функции; тези признаци се съпътстват от структурни промени в мозъка, в случай че продължат повече от 24 часа, те водят до гибел. Ако неврологичната симптоматика остане по-малко от 24 часа, тогава могат да се възстановят нарушаванията, свързани с мозъчния кръвоток.

Вижте още: Магданозът ще ви помогне да бъдете по-здрави! Ето по какъв начин!

Винаги преди да употребявате препарата, средството или метода, се консултирайте с лекаря си! Преди да приложите рецептата, се изисква профилирана консултация.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР