Спирането на строителството на магистрала Хемус“ е идиотия. Това каза

...
Спирането на строителството на магистрала Хемус“ е идиотия. Това каза
Коментари Харесай

Министър Иван Шишков: Спирането на Хемус е идиотия

Спирането на строителството на автомагистрала „ Хемус “ е идиотия. Това сподели в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ служебният министър на районното развиване Иван Шишков. Цветистата забележка той направил през седмицата в частен диалог със строителна компания, само че в предаването призна, че е реагирал по този начин и че е споделил това.

„ Ние искахме да спрем неприятните практики при строителството, а не да стопираме построяването на огромни инфраструктурни обекти “, сподели той.

Преди седмица Шишков разгласи, че спрялото от Нова година създаване на „ Хемус “ ще продължи. Днес той заяви, че развалените колчета на пътя през Кресненското дефиле ще бъдат възобновени. Освен това едната тръба на тунела " Витиня " към този момент е изцяло подготвена. 

Газовият интерконектор ще работи от 1 октомври, сподели още министър Шишков. Датата на откриването на интерконектора е в края на месеца, защото договорът за доставка на азерския газ е от 1 октомври, сподели Иван Шишков

Той повтори, че обектът не е бил завършен и служебното държавно управление почнало дейни дейности да се довърши. Той персонално очаквал на следващия ден строителят да внесе в Министерство на регионалното развитие и в ДНСК документите за окончателното въвеждане в употреба

Капацитетът може да се изпълни до тогава с газ. „ Ако не беше позакъсняло строителството аз като районен министър нямаше да имам въобще мотив да се занимавам с интерконектора “, сподели Шишков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР