Спирането на концесията за Росенец няма за цел да се

...
Спирането на концесията за Росенец няма за цел да се
Коментари Харесай

Няма да има повишение в цената на горивата заради Росенец

Спирането на концесията за " Росенец " няма за цел да се попречва активността на " Лукойл ", а единствено да се упражни по-голям надзор. Това, което заплащат като размер на концесията, е ниско. Връщаме го в владеене на страната. Няма да има покачване в цената на горивата, убеден съм. Това каза зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ–СДС Румен Христов.

Според него не е коментирано поддръжката на Движение за права и свободи да прерасне в наличие в изпълнителната власт. " Депутатите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са задоволително болшинство, само че по евроатлантическите въпроси получаваме поддръжка от Движение за права и свободи. Не можем да им забраним да поддържат нещо, което споделят като хрумвания. Не става дума за задкулисно ръководство. Механизмът за взимане на решения ще залегне в съдружното съглашение на ГЕРБ с Политическа партия. Както във връзка с законодателната стратегия, по този начин и при измененията в регулаторните органи и втория ешелон на изпълнителната власт. Няма да има значение какъв брой души ще вземат участие в договарянията, един глас ще имат ПП–ДБ, един ГЕРБ–СДС. Българска социалистическа партия унищожиха България, нямат право да ни упрекват за сегашната коалиция ", изясни той в ефира на Нова Нюз. 

По думите му мъчно върви процесът по желание на регионални шефове, тъй като Политическа партия желаят всичко. " Нямаме решение за съответствие, за всяка област се води люта борба. Има конкуренция сред сътрудници ", уточни Христов. И посочи, че номинацията на ПП-ДБ за НЗОК ще бъде подкрепена от ГЕРБ-СДС, въпреки че Илко Семерджиев също е добър претендент.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР