Спецпрокуратурата и ГДБОП с антикорупционна акция в Благоевград. Арестувани са

...
Спецпрокуратурата и ГДБОП с антикорупционна акция в Благоевград. Арестувани са
Коментари Харесай

Спецакция в ДАИ-Благоевград: Арестувани са над 10 служители за корупция

Спецпрокуратурата и ГДБОП с антикорупционна акция в Благоевград. Арестувани са над 10 чиновници на Изпълнителната организация " Автомобилна администрация`` в града.

Благоевград

От постройката на " Автомобилна администрация " в Благоевград бяха изведени тази заран над 10 чиновници с белезници и бяха откарани в РПУ в града. От Специализираната прокуратура оповестиха, че те са желали сред 300 и 600 евро от транспортни компании. На този стадий от там обаче, отхвърлиха да оповестят дали сигналът за корумпираните чиновници е подаден от рекетирани транспортни компании.
Петър Белчев - прокурор от Специализираната прокуратура: Касае се за проведена незаконна група от длъжностни лица - чиновници на регионалния отдел " Автомобилна администрация " - Благоевград, които са взели участие в проведена незаконна група с користна цел. А точно - поисквали са и са получавали неследващи им се суми под формата на рушвет от представители на транспортни компании, с цел да не сформират наказателни постановления на извършители на транспортните компании.
За в този момент не е ясно от какъв брой време са следени чиновниците на " Автомобилна администрация " в Благоевград, както и какъв е бил дневният и месечният им оборот. Акцията продължава с разпити по случая. Разследването най-вероятно ще продължи до късните часове на днешния ден. Не се знае и дали на всички арестувани ще бъдат повдигнати обвинявания.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР