Спецпрокуратура осигури лична охрана за свидетел по делото срещу бившия

...
Спецпрокуратура осигури лична охрана за свидетел по делото срещу бившия
Коментари Харесай

Прокуратурата назначи охрана на свидетел по Суджукгейт и семейството му

Спецпрокуратура обезпечи персонална защита за очевидец по делото против някогашния народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов, по-популярно като Суджукгейт.
 Подпалиха колите на очевидци по Суджукгейт  Живко Мартинов от Суджукгейт още е член на ГЕРБ  Свидетел по Суджукгейт се оплака от закани и напън
Полицията непрекъснато ще охранява свидетеля и фамилията му, тъй като „ в следствие от свидетелстването му може да възникне действителна заплаха за живота и здравето му, на неговите брачна половинка и низходящи ”, показват от прокуратурата.

Самият очевидец също е изискал да бъде защитаван. Друг очевидец, на който е препоръчана защита, е отказал.

Досъдебното произвеждане против Живко Мартинов се намира във финалната си фаза, чака се скоро Специализираната прокуратура да внесе делото с обвинителен акт в Специализирания углавен съд.

Извършва се инспекция и на следствията, ръководени от прокуратурата в Добрич, свързани с похищения против личността и имуществото на очевидците по делото.

Предмет на инспекция от Специализираната прокуратура са и всички сигнали, съдържащи изказвания за незаконни действия от лица, имащи отношение към наказателното произвеждане против Мартинов. 

На 17 декември в Добрич бяха опожарени два автомобила на очевидци по делото против Живко Мартинов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР