Спецификата на съвременния начин на живот води до факта, че

...
Спецификата на съвременния начин на живот води до факта, че
Коментари Харесай

Алкализирайте тялото си със сода и ще се почувствате много по-добре

Спецификата на актуалния метод на живот води до обстоятелството, че Ph (киселинно-алкалният) баланс на тялото е нарушен при множеството хора. Това се случва по-често заради външни фактори, на които не можем да повлияем, само че въпреки всичко можем да подобрим ненапълно обстановката.

Един от известните способи за нормализиране на салдото на Ph е прекосяването към алкална диета (хранителна система, която включва минимизиране на приема на киселина и изтъкване на алкални храни), той е ефикасен, само че изисква цялостна проверка на диетата. За тези, които не са подготвени за радикална смяна, постоянната сода за самун ще им помогне.

Какви са преимуществата на содата?

Приемането на разтвор на сода за самун е може би най-хубавият метод да накарате доста системи от тялото да работят. В допълнение към способността си да понижава киселинността в тялото и да възвръща рН салдото, содата за самун има и други изгоди за здравето.

Тя съвършено почиства тялото, ускорявайки елиминирането на токсините и предотвратявайки задържането на нездравословни субстанции в бъбреците и черния дроб. Когато се употребява постоянно, содата за самун може да повлияе на нервната система, да усъвършенства паметта и концентрацията и да понижи главоболието. Нещо повече, содата бикарбонат е чудесно антисептично и противовъзпалително средство и може да помогне за повишение на имунната ви система и да вземем за пример да понижи болката в гърлото, в случай че към този момент сте заболели.

Възпалено гърло

Този способ е прочут когато и да е. Вероятно си спомняте, че при най-малкото гъделичкане майка ви или баба ви изпратиха да вършиме гаргара с топъл разтвор на сода. Този способ в действителност оказва помощ за понижаване на болката заради антибактериалните свойства на праха. Въпреки това, содата за самун е малко евентуално да помогне при ангина.

Кашлица

Сода бикарбонат оказва помощ за облекчение на отделянето на храчки, омекотява гърлото. Известно е също по този начин да се пие топло мляко с щипка сода за самун при кашляне. Ако имате неприятно чувство за парене, а на разположение няма медикаменти, содата за самун ще ви помогне.

Разтворете 0,5 чаена лъжичка прахуляк в чаша топла вода и пийте на дребни глътки.

Проблеми в устната празнина

Гаргара със сода за самун ще понижи възпалението на венците, стоматита и зъбобола.
 Най-ефективните предписания със сода против артрит Най-ефективните предписания със сода против артрит
Оказва се, че содата оказва благотворно влияние върху ставните болести. Ще ви предложим няколко ефикасни национални предписания, които...

Повръщане и отравяне

Натриевият бикарбонат оказва помощ за нормализиране на водния и киселинно-алкалния баланс, облекчава гаденето. Моят сътрудник И. Прихода написа за това в научната си работа.

Хелминтоза

Някои учени настояват, че клизмите със сода бикарбонат могат да убият паразитите, живеещи в червата на индивида. Различни гъбични болести. Смята се, че натриевият бикарбонат е в положение да се оправи с млечница и други кандидози.

Как да употребявам?
 Газирана вода или сода? Ето каква е разликата сред двете питиета Газирана вода или сода? Ето каква е разликата сред двете питиета
Чудили ли сте се в миналото дали има някаква разлика сред содата и газираната вода?  Всъщност, и двете са разнообразни типове газирани на...

За да може содата да донесе оптималната изгода на тялото, тя би трябвало да се приема вярно. Не забравяйте, че остатъкът от обещано вещество може да навреди на организма и при липса (или неточен прием) няма да има изгода.

Ето няколко правила, които би трябвало да знаете:

Содата би трябвало да се приема в вярната централизация: 1/4 чаена лъжичка на чаша вода (200 мл.), с течение на времето количеството може да се усили до 1/2 чаена лъжичка.

Вземете разтвор на сода за самун или 30 минути преди хранене, или час и половина по-късно.

Разтворът би трябвало да се приема 2-3 пъти дневно, не повече и не по-рядко.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР