Специални полицейски сили нахлуха рано тази сутрин в няколко жилища

...
Специални полицейски сили нахлуха рано тази сутрин в няколко жилища
Коментари Харесай

Мащабна операция в Германия срещу планиран държавен преврат, замесени са политици и благородници


Специални полицейски сили нахлуха рано тази заран в няколко жилища и арестуваха десетки души. Започнати са и всеобщи претърсвания, оповестяват немските уеб сайтове.

3000 специфични елементи са претърсили повече от 130 обекта в няколко федерални провинции рано тази заран.

Федералната прокуратура е повдигнала обвинявания на към 50 мъже и дами, че са основали терористична организация за да смъкват конституционния ред на Федерална република Германия и да основат страна по модела на Германския райх от 1871 година

Според изказване на Федералната прокуратура членовете на групата са имали към този момент собствен разработе модел на ръководство. Те са били наясно, че тази цел " може да бъде реализирана единствено посредством потребление на военни средства и принуждение против представители на страната ".

Планувано е потребление на оръжия и са допускани убийства, показва " Ди Велт ".

Твърди се, че, наред с други неща, те са възнамерявали да щурмуват постройката на Райхстага, да провокират условия, сходни на революция, като нападат електроснабдяването, да смъкват федералното държавно управление, с цел да завземат властта. За момента на " завладяването " към този момент са определени хора за значими министерски постове. Водещите следователи дефинират днешната интервенция против групата като невиждана: " По своя обсег тя надвишава всички измерения. "

Според следствията някогашен член на Бундестага (от 2017 до 2021 г.) от дясната политическа партия " Алтернатива за Германия " - Биргит Винкеман, и някогашни членове на въоръжените сили също са взели участие интензивно в организацията.

След като напуща Бундестага Биргит Винкеман се връща в Берлинксия областен съд като арбитър.

Органите за сигурност са подхванали дейности и против член на остаряло благородническо семейство - принц Хайнрих XIII Ройс. Негови роднини управляли области в днешна Тюрингия до Ноемврийската гражданска война от 1918 година Наследниците на семейството имат крепости на разнообразни места, измежду които в Долна Австрия, покрай Лайпциг и покрай Заалфелд в Тюрингия.

Принц Хайнрих XIII има дребната ловна хижа и съгласно следствията членовете на незаконната организация мястото за срещи и планувания.

" Разделението на управляващите е заблуда, a Германия е трибутарна васална страна “, споделя той в свои изявления.

Един от фокусите на плануваните набези е провинция Баден-Вюртемберг. Само там са претърсени към 30 обекта. Властите започнаха дейности и против хора, за които се твърди, че обществено са злепоставяли и заплашвали лекари в хода на пандемията от COVID-19. Тези здравни експерти правили имунизации и обществено се изразявали в интерес на имунизациите.

В един от случаите обвинените разлепили фотоси на педиатър върху разнообразни обекти - като стени, коли и пощенски кутии, и към лицето на лекаря написали " последваща спринцовка ", което обаче може да бъде разбрано и като " идващ изстрел ". Подобни закани получавали и други лекари и политици.

Очаквайте детайлности.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР