Специалната селекция от криминални мистерии по KINO NOVA тази седмица

...
Специалната селекция от криминални мистерии по KINO NOVA тази седмица
Коментари Харесай

С две премиери и завладяваща филмова поредица започва четвъртата седмица с криминални мистерии по KINO NOVA

Специалната селекция от престъпни мистерии по KINO NOVA тази седмица включва две премиерни заглавия и завладяваща кино поредност. Всеки работен ден в 18:00 ч. феновете на тематичния канал могат да станат част от нова доза завършения в разкриването на загадъчни закононарушения.

В понеделник (22 януари) дебют в българския ефир ще направи завладяващият трилър „ Кадифената ръкавица “ . Историята в лентата се заплита към Стейси, която приготвя сантиментална вечеря за брачна половинка си Джеф, когато получава телефонно позвъняване. Вместо да чуе гласа на своя сътрудник обаче, героинята е сюрпризирана от женски писъци и изстрел от другата страна на линията. Джеф се прибира и споделя, че е изгубил телефона си. Стейси е объркана и не знае какво да мисли, само че може ли да се окаже омъжена за палач?
 Кадифената ръкавица
Следващото премиерно заглавие в ефира на KINO NOVA e „ Грях и възмездие ” , което феновете могат да гледат във вторник (23 януари) от 18:00 ч. Историята в лентата наблюдава живота на Зара, която живее идиличен живот със брачна половинка си Макс и осиновената им щерка Роуз. Но когато учебният консултант Хейли се сближава прекалено много с щерка й, Зара би трябвало да разбере истината зад връзката им, преди да е станало прекомерно късно. Ще разкрие ли загадката и коя в действителност е Хейли, не пропускайте в премиерния филм.
 Грях и възмездие
Поредицата „ Мистерии в утринния блок “ ще държи напрегнат в идващите три делнични дни. В сряда (24 януари) в лентата „ Мистерии в утринния блок: Смъртоносни инциденти “ феновете ще се срещнат с чаровната Били Блесингс - обичан готвач, собственичка на ресторант и водеща на утринно шоу. Неочаквано надарената дама в обвинен №1 при положение на ликвидиране, при който един от шефовете на телевизионната компания умира от отравяне. Когато основният готвач в ресторанта на Били е задържан и арестуван като обвинен, тя поема нещата в свои ръце, навлизайки все по-дълбоко в мистерията, която може да уличи околните й хора, като в това време рискува и личния си живот. 
 Мистерии в утринния блок: Смъртоносни инциденти
Водещата на утринно шоу Били Блесингс още веднъж попада в центъра на извънредно заплетена тайнственост за ликвидиране в „ Мистерии в утринния блок: Убийство в менюто “ (четвъртък, 25 януари). В багажника на колата чартърен на нейния гост-готвач е намерено тяло. Следва обвиняване, само че Били е сигурна, че килърът е различен. Въвлечена в следващата рискова обстановка, тя би трябвало да разкрие кой е виновникът без да компрометира следствието, водено от Иън Джаксън - служителят на реда, с който е в комплицирани връзки. 

В петък (26 януари) в „ Мистерии в утринния блок: Убийствен разум “ Били Блесингс още веднъж е въвлечена в следствие на ликвидиране, когато нейната другарка Кейти Сандърс се оказва в центъра на вниманието, откакто се разкрива, че жертвата я е изнудвала. Били би трябвало да прегледа доказателствата и листата със обвинени, с цел да стигне до истината и да почисти името на приятелката си. 
 Мистерии в утринния блок: Убийствен разум
Повече информация за филмите можете да откриете на , както и във  на KINO NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР