Специална и много зрелищна изненада ще поднесе SENSHI на феновете

...
Специална и много зрелищна изненада ще поднесе SENSHI на феновете
Коментари Харесай

За пръв път на SENSHI: Женски двубой открива бойната галавечер

Специална и доста зрелищна изненада ще сервира SENSHI на почитателите на бойните спортове на 26 октомври във Варна. За пръв път на кръга на професионалната бойна галавечер публиката ще стане очевидец на трогателен женски дуел. На арената на SENSHI една против друга ще се изправят международната и европейска шампионка по муай тай и кикбокс за 2019 година Теодора Кирилова и рускинята Бегаим Какчекеева, която е притежател на европейската купа по муай тай за експерти за 2019 година. Става и народен първенец на Русия по муай тай за 2019 година.
Двубоят сред двете ще бъде по кикбокс, в жанр К-1, и категория до 55 кг. Той ще бъде първият по ред в програмата за вечерта и с него ще се открие четвъртото издание на спортното шоу SENSHI. Очаква се срещата да бъде доста оспорвана, тъй като и двете представителки са извънредно класни.
Родната ни състезателка е ученик на състезателен клуб „ Армеец “. По-рано през тази година 28-годишната Теодора стана европейски и международен първенец по муай тай, а през май завоюва и следващия си триумф, грабвайки шампионската купа по К-1 за експерти на организацията. Била е и първенец по кикбокс за Балканите, а в професионалния си актив може да се похвали с три победи, една от които с нокаут, и нито една загуба.
Представителката на Русия Бегаим Какчекеева е на 19 години и тренира от 7 години. Тя е европейски първенец и първенец на Руския по муай тай за 2019 година. Два пъти поред – през 2018 и 2019 година, сграбчва трофеи и от Световното състезание по муай тай. На професионалния кръг също няма загуба. Има общо шест победи, две от които с нокаут.
Коя от двете ще грабне купа от професионаланта бойна церемония SENSHI, следва да разберем на 26 октомври, от 19 часа, в Двореца на културата и спорта. Четвъртото издание на епичния военен театър ще изпрати на кръга състезатели от близо 10 страни в 12 киокушин и кикбокс срещи. Специален посетител на галата ще бъде кикбокс легендата Петер Артс, а на кръга на SENSHI ще се бият четирима от най-хубавите му състезатели.
VIP маси и билети за бойното шоу може да се закупят от мрежата на Eventim.bg. Билетите са на цени от 10 лева и 20 лева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР