Специализираният сайт BGswim.com подреди топ 10 на важните събития, случили

...
Специализираният сайт BGswim.com подреди топ 10 на важните събития, случили
Коментари Харесай

Представянето на ватерполистките на Венетка Начева на Европейското е събитие №1 във водната топка

Специализираният уебсайт BGswim.com подреди топ 10 на значимите събития, случили се в българската водна топка през 2017 година Отпечатък върху най-значимите от тях оставиха представители на врачанската школа.
Треньорът в СКПС "Ботев 2000 " Венетка Начева класира девическия народен тим на 11-о място на европейското състезание в сръбския град Нови Сад. Това е събитие №1 в подреждането. Под №3 попада провеждането през лятото на две балкански шампионати в Бургас – за юноши и девойки 2002+. И те не минаха без врачанско присъединяване както в тимовете, по този начин и в треньорските щабове. На 6-о място е спечелването на Купата на България от мъжкия тим на ЦСКА, в чиито редици беше наставникът в СКВТ Ботев Христо Левичков, както и присъединяване на тимове от армейския клуб във всички възрасти на мъжкото направление за първи път от десетилетие. На 7-а позиция са двете трофеи на КПС Варна при момчетата 2003+ и юношите младша 2001+, с треньор врачанинът Найден Найденов, обезпечил първа за клуба шампионска купа в тази възраст. Под №8 е записана първата победа на народен тим на България в мъжкото направление в формален мач след 5-годишно спиране – 13:8 против Полша на европейската подготовка в Любляна. Отборът беше воден от Орлин Тодоров и Найден Найденов.
Останалите събития са приключването на огромния ремонт и модернизацията на покрития 25-метров басейн в Кърджали, който не работеше от 25 година /№2/, одобряването на Delfina като водеща международна марка в производството на екипировка за водната топка и продължаващото спонсорство на компанията, която облича всички национални тимове на България за формалните им мачове /№4/, титлатата в държавното състезание на мъжкия тим на Локомотив-Никола Нанов, която е четвърта в историята на клуба /№5/, назначението на Тома Томов за основен треньор към БФВТ /№9/ и турнето на юношеския тим на Локомотив-Никола Нанов през март в Барселона, което бе първо за български тим в Испания най-малко от 3 десетилетия /№10/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР