Специализираният наказателен съд ще заседава на 23 февруари по. Съдът

...
Специализираният наказателен съд ще заседава на 23 февруари по. Съдът
Коментари Харесай

Спецсъдът решава дали да отмени забраната на Бобоков за излизне в чужбина

Специализираният углавен съд ще заседава на 23 февруари по. Съдът ще прегледа молба за анулация на „ възбрана за овакантяване рамките на страната “.
На 8 март следва разпоредително съвещание по делото против Пламен Бобоков. Според обвинителния акт, предприемачът е държал в дома си в Русе 50 броя археологически обекти. Те съставляват движими културни полезности национално благосъстояние. Предметите не са регистрирани по планувания в закона ред.
 Атанас Бобоков излиза от ареста против 2 000 000 лева гаранция Атанас Бобоков излиза от ареста против 2 000 000 лева гаранция
Гаранция от 2 000 000 лева изкарва от ареста един от двамата притежатели на " Монбат " - Атанас Бобоков. Решението е на Апелативния специа...
Наказанието за такова действие е отнемане от независимост до шест години и санкция от 3 000 до 15 000 лв.. Съдът може да наложи и конфискация до една втора от имуществото.
Пламен Бобоков е обвинен и по друго дело. Заедно с брат си Атанас, Васил Коцев, някогашния зам.-министър на Министерство на околната среда и водите Красимир Живков, Николай Миховски и Ирена Христова са обвинени за нерегламентирано ръководство на рискови боклуци. На 9 февруари на ръководителя на Специализирания углавен съд Мариета Райкова, напомня БГНЕС.
Внесените в Специализирания углавен съд материали по делото са в размер от 546 тома. Приложени са и събраните в хода на следствието материални доказателства, които също са в забележителен размер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР