Специализираният наказателен съд отстрани от работа на първа инстанция деветима

...
Специализираният наказателен съд отстрани от работа на първа инстанция деветима
Коментари Харесай

Съдът отстрани от работа 9 служители на ДАИ, арестувани през април

Специализираният углавен съд в профил от работа на първа инстанция деветима чиновници на ДАИ, които бяха зрелищно задържани през април поради корупция, предава bTV.
Десетият упрекнат като участник в групата не се яви в съда поради болест. Неговото премахване ще бъде прегледано настрана.
Шестима от арестуваните при спецакцията на ГДБОП чиновници на ДАИ-Благоевград са в ареста, а четирима с мярка парична гаранция.
Защитниците на обвинените ще апелират.
На днешното си съвещание съдът реши, че в случай че не бъдат отстранени от служба, автомобилните инспектори биха могли да укрият документи или да повлияят на очевидци.
Специализираният углавен съд в профил от работа на първа инстанция деветима чиновници на ДАИ, които бяха зрелищно задържани през април поради корупция. Десетият упрекнат като участник в групата не се яви в съда поради болест. Неговото премахване ще бъде прегледано настрана. Шестима от арестуваните при спецакцията на ГДБОП чиновници на ДАИ-Благоевград са в ареста, а четирима с мярка парична гаранция. Защитниците на обвинените ще апелират. На днешното си съвещание съдът реши, че в случай че не бъдат отстранени от служба, автомобилните инспектори биха могли да укрият документи или да повлияят на очевидци.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР