Специализираният наказателен съд определи мярка за неотклонение „Задържане под стража“

...
Специализираният наказателен съд определи мярка за неотклонение „Задържане под стража“
Коментари Харесай

Прокуратурата протестира паричната гаранция на Иван Делевски

Специализираният углавен съд дефинира мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ за кмета на пловдивския регион „ Северен “ Ральо Ралев, упрекнат от Специализираната прокуратура за корупционни дейности.

Гаранция в пари от 60 000 лева (какъвто е размерът на подкупа, желан от кмета) дефинира в това време съдът за Иван Делевски, упрекнат от Специализираната прокуратура като медиатор в корупционната договорка. Мотивите са, че Делевски не е бил главният основател на действието и неговата роля в корупционната скица е била второстепенна.

Според обвиняването е налице действителна заплаха, в случай че е на независимост, Делевски да окаже въздействие на очевидци или да идвърши друго закононарушение.

Освен това, събраните докзателства по делото са задоволителни, с цел да се направи обосновано съмнение, че той е направил закононарушението, за което е упрекнат. Днес, 3 юни 2019 година, Специализираната прокуратура стачкува пред Апелативния профилиран углавен съд определението на първата инстанция в частта му за мярката за неотклонение на Иван Делевски. Делото ще се гледа на втора инстанция на 11 юни 2019 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР