Специализираните полицейски части нахлули в еротик бар „Taboo” в петък

...
Специализираните полицейски части нахлули в еротик бар „Taboo” в петък
Коментари Харесай

Барманка проговори за извращенията в разбития бардак в Бургас

Специализираните полицейски елементи нахлули в еротик бар „ Taboo” в петък вечерта и хванали на шаблон танцьорките дружно с клиенти в специфични кабини, до момента в който правили секс.

Това стана ясно в правосъдната зала по време на гледането на мярката на притежателя на бара Теодор Константинов Николов, който е упрекнат в сводничество и по-късно стана ясно, че е пратен зад решетките, предава Флагман бг.

Във въпросните стаи клиентите влизали, когато си поръчат момиче сякаш за частно еротично шоу. В през днешния ден в съда се появиха няколко танцьорки, сервитьори и защитата, които бяха пристигнали, с цел да бранят шефа си. По думите на едната, в бара изрично не се оферират секс услуги.

„ Аз съм сервитьорка. Когато пристигна клиент му предлагам пиво и в случай че желае му повеждам танцьорка на масата.

Той заплаща на мен съгласно това, което си е избрал и му давам касова бележка”, описа барманката В.В. на нощното заведение.

По думите й из личния състав се носел слух, че в случай че Теодор спипа някоя от девойките да предлага секс, непосредствено я уволнявал.

„ Има ли сме няколко сигнала от недоволни клиенти, които са си платили за еротично шоу и са очаквали да получат секс, а не са. Тогава са подавани сигнали към 112”, добавя още свидетелката.

На въпрос на прокурора дали в заведението има презервативи, тя изясни, че кондомите се употребявали само за вибратора, за по-голяма хигиена.

„ Не знам какво се случва в тези кабини. Имат брава, само че не знам дали ги заключват. Момичетата са ми казвали, че даже не си събличат еротичните костюми. Те са девици. Не оферират секс”, показа още барманката.

Тя твърди още, че макар че девойките са разпитани пред арбитър по време на досъдебното произвеждане, тогава са били застрашени от органите на реда, че ще им вземат децата и ще оповестят същинските им имена в обществените мрежи, с цел да се засрамят от работата си.

Именно по тази причина те се съгласили да кажат, че Теодор Николов ги склонявал да проституират, като им заречен и част от облагата. От своя страна Николов изиска от съда да бъде благосклонен и да му даде опция да се прибере у дома при жена си и детето си.

„ Моля ви да се прибера при фамилията си. Не съм нарушител, подготвен съм даже и на детектор на лъжата да се подложа”, сподели пред съда Теодор Николов.

Припомняме, че 38-годишният ъндърграунд воин Теодор Константинов бе задържан при профилирана полицейска акция, тъй като склонявал девойките, работещи в бар "Табу " като таньцорки, да оферират секс услуги против солидно възнаграждение от клиентите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР