Специализирани полицейски операции са проведени в края на миналата седмица

...
Специализирани полицейски операции са проведени в края на миналата седмица
Коментари Харесай

Специализирани полицейски операции на територията на РУ Дупница и РУ Кюстендил

Специализирани полицейски интервенции са извършени в края на предходната седмица на територията на районно управление (на МВР) Дупница и районно управление (на МВР) Кюстендил за противопоставяне на закононарушенията, свързани с опиати, продажбата на алкохол и тютюневи произведения на малолетни и малолетни, попречване на противобществени прояви и запазване на публичния ред.

В Дупница интервенцията е осъществена от криминалисти от ОДМВР – Кюстендил, и чиновници на районно управление (на МВР) Дупница. В нощно заведение в града са открити 16 малолетни лица, позволени в заведението, без пълновръстен компаньон. Непълнолетните са предадени на родителите им, следва да бъдат подхванати дейности по отношение на тях по Закон за задълженията и договорите.

В рамките на интервенцията са арестувани и трима, притежатели на наркотични субстанции. 18-годишен пасажер в л.а. „ Волво “ е държал у себе си опаковка с канабис/1.66 г/, от лидера на волвото са конфискувани 2 опаковки с амфетамин/1.70 г/, инспекцията е осъществена в жк „ Развесената върба “, а тестваният на площад „ Свобода “ 33-годишен мъж са конфискувани 5.63 г амфетамин и 4.48 г канабис, електронна везна. Видът на наркотичните субстанции е открит с полеви наркотест. По случаите са формирани бързи полицейски производства в районно управление (на МВР) Дупница.

В Кюстендил в границите на интервенцията са тествани 5 обекта, открити без придружители са 5 малолетни и 1 невръстен. Съставени са 3 констативни и 2 предупредителни протокола от компетентности на РЗИ.

Досъдебнто произвеждане за владеене на наркотично вещество е формирано в края на предходната седмица в районно управление (на МВР) Бобов дол. Служителите на реда са задържали 26-годишен локален гражданин с 14 хапчета амфетамин, типът на опиата е открит с полеви наркотест. За случая е известен дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР