Специализираната прокуратура проверява сигнал за престъпление, извършено от народен представител

...
Специализираната прокуратура проверява сигнал за престъпление, извършено от народен представител
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата проверява депупат за извършено престъпление

Специализираната прокуратура ревизира сигнал за закононарушение, осъществено от депутат с букви Е. Г. Това излиза наяве от информация в уеб страницата на Обвинението, откъдето оповестиха, че възможното нарушаване, за което са получили сигнал от жители, е по Глава първа от Наказателния кодекс (чл. 98).

Прокурор от Специализираната прокуратура неотложно е разпоредил осъществяване на инспекция по случая като след приключването й, резултатите ще бъдат оповестени.

Преди дни депутатът от " Възраждане " Елена Гунчева, чиито букви дават отговор на оповестените от държавното обвиняване, разгласява пост във Фейсбук. В него съобщи, че Русия има " високоточкови оръжия и може да улучи Министерския съвет, в случай че България изпрати ракети в Украйна. Можем да изпратим и линк с координатите на Мустафата”.

По този мотив посланиците на Съединени американски щати, Албания, Австралия, Канада, Грузия, Израел, Япония и Обединеното кралство излязоха с обща позиция. В нея се споделя, че всички те се причисляват към своите сътрудници от Европейски Съюз, които " осъждат заканите за принуждение против Министерския съвет и посланика на Съединени американски щати, отправени от български депутат ".

Председателят на Народното събрание Никола Минчев също разяснява във Фейсбук, че сходни изяви са " недостойни и неприемливи за член на българското Народно заседание ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР