Специализираната прокуратура пое разследването по случая. По думите на един

...
Специализираната прокуратура пое разследването по случая. По думите на един
Коментари Харесай

Бтв Гръмна Преди Минути: Кибератаката Е Терористичен Акт В България!

Специализираната прокуратура пое следствието по случая.

По думите на един от юристите му той е освободен под парична гаранция от 20 хиляди лв.. С ново обвиняване се снабдява и Кристиян Бойков.

Грози ги до 15 години затвор. Засега не се знае дали притежателят на компанията Иван Тодоров ще бъде упрекнат. Той се намира в Канада.

Продължава преглеждането на конфискуваната техника при вчерашната акция на ГДБОП. Във файловете са открити доста данни за държавни институции, банки и застрахователни компании.

Адвокатите дефинираха обвиняванията за неуместни.

Днес стана ясно и че няма да се наложи 4 млн.души да си сменят персоналните карти след хакерската атака против Национална агенция за приходите.

Припомняме, че по-рано през днешния ден юристът на Кристиян Георги Стефанов прикани да не бъдат намесвани в политиката.

Вчера ГДБОП влезе във компания, в която работи упрекнатият за хакерската офанзива. В ареста е комерсиалния шеф на " Тад груп " Георги Янков, арестуван през вчерашния ден с интервенцията на ГДБОП във компанията. Другият шеф Иван Тодоров е в Канада на планувано пътешестване още преди година.

От прокуратурата обявиха, че нямат подозрение, че Кристиян Бойков е виновен за офанзивата против Национална агенция за приходите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР