Специализираната прокуратура е предала над 500 000 евро на човек,

...
Специализираната прокуратура е предала над 500 000 евро на човек,
Коментари Харесай

Осемте джуджета: Един голям плик с 500 000 евро за Петьо Еврото

Специализираната прокуратура е предала над 500 000 евро на човек, който няма нищо общо с делото, по което са конфискувани парите. Средствата не са останали у него, въпреки че в документите написа, че ги е получил. След това парите са се оказали у юрист, който се е качил в автомобила на някогашния следовател Петьо Петров, прочут като Пепи Еврото. Това разкрива третата част от следствието на “Антикорупционен фонд” - “Осемте джуджета”.

Третата част на следствието прибавя още един сюжет към към този момент познатите. В него се намесва някогашният народен представител (2001-2005) от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски, който получава конфискуваните от брачната половинка на Златанов над половин милион евро, написа "Свободна Европа ".

Неправителствената организация “Антикорупционен фонд” излъчи в две елементи изявление с предприемача Илия Златанов, който твърди, че има връзка сред някогашния следовател Петьо Петров и Специализираната прокуратура. Историята му е за опит за кражба посредством изнудване на компаниите от групата на “Изамет” – най-големият български производител на асансьори.

"Вместо “извинение” към прокуратурата за предходното ни видео – още един очевидец със скандална история от паркинга на профилираната прокуратура. Този път не става дума за злато, а за един огромен плик с евро. За Петьо Еврото, несъмнено ", гласи позицията на "Антикорупционния фонд ".

https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI&feature=emb_logo
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР