Специализираната полицейска операция е проведена на територията на Варна. В

...
Специализираната полицейска операция е проведена на територията на Варна. В
Коментари Харесай

Спецоперация във Варна: Антимафиоти разбиха наркогрупировка

Специализираната полицейска интервенция е извършена на територията на Варна. В рамките на интервенцията с а арестувани шестима участници в проведена незаконна група , занимавала се с придобиване, държане и разпространяване на наркотични субстанции. Това оповестиха от полицията. 

Установено е, че арестуваните две дами на 27 и 35 години, и четирима мъже – на   43, 46, 44  и 18 години, са изпълнявали разнообразни функционалности по реализирането на разследваната незаконна активност. Двама от групата са засечени в миг на реализирана сред тях договорка с опиатите в автомобил на улица във Варна.
 Министерство на вътрешните работи
При осъщественото претършуване на транспортното средство в него са открити 10 г амфетамин. Останалите четирима техни съучастници били арестувани в разнообразни региони на регионалния град. В хода на дейностите е разкрито „ хранилище “ , където са се съхранявали огромни количества наркотични субстанции и парични средства.

Претърсвания са осъществени на общо девет адреса на територията на Варна и три автомобила, откъдето са конфискувани 11 кг суха тревиста маса – марихуана, 2,4 кг кокаин, 440 г метамфетамин, 1 кг амфетамин и 16 таблетки екстази. Иззети са още муниции, мобилни телефони, електронни везни и други движимости и предмети, имащи отношение към незаконната активност на групата.
 Министерство на вътрешните работи
По случая тече следствие . Обвинение са трима души. Двама са арестувани за период от 72 часа, а третият е с взета мярка „ парична гаранция ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР