Специализирана полицейска операция е проведена през изминалото денонощие на територията

...
Специализирана полицейска операция е проведена през изминалото денонощие на територията
Коментари Харесай

12 задържани при спецакция в Пазарджишко

Специализирана полицейска интервенция е извършена през миналото денонощие на територията на Пазарджишка област, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов.
Проверени са 1496 души, 1422 моторни транспортни средства, 53 търговски обекта, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи. За открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи са издадени 52 акта и 282 фиша. Констатирани са общо 25 закононарушения, като в арестите на районните ръководства са арестувани 12 души. 
Стоянов уточни, че измежду арестуваните е дилър на опиати. При инспекция на лек автомобил 34-годишен мъж, пътуващ в него, изхвърлил на пода на колата суха листна маса. У него били открити и две полиетиленови топчета със същото наличие. Оказало се, че става дума за синтетичен канабиноид с обща маса над 105 грама. Мъжът е с голям брой престъпни регистрации, осъждан е и е изтърпявал ефикасни присъди. 
В хода на интервенцията са арестувани още трима мъже и една жена, притежаващи наркотични субстанции. От тях са конфискувани разнообразни количества синтетичен канабиноид, марихуана, амфетамин и хероин.
Задържан е и 26-годишен водач, който се опитал да подкупи пътни служители на реда с 50 лева, с цел да не бъде глобен като извършител по Закона за придвижване по пътищата. В началото на месеца при поредната полицейска акция в Пазарджишко бяха арестувани девет души.
БТА
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР