Специализирана полицейска операция е проведена полицията в Пазарджишко през тази

...
Специализирана полицейска операция е проведена полицията в Пазарджишко през тази
Коментари Харесай

Десет души са задържани при спецакция на полицията в Пазарджишко

Специализирана полицейска интервенция е извършена полицията в Пазарджишко през тази седмица. Тя е осъществена по предписание на Главния секретар на Министерство на вътрешните работи и е обвързвана за противодействието на битовата престъпност, притежанието и разпространяването на опиати, обезпечаването на пътната сигурност, оповестяват от Областната дирекция на полицията.

Резултатите: тествани са 892 души, 739 моторни транспортни средства, 10 пункта за изкупуване на железни боклуци, 27 автоморги и сервизи, 14 заложни къщи и 52 търговски обекти (павилиони, магазини, кафенета, питейни и увеселителни заведения). За открити закононарушения са формирани 13 досъдебни производства по общия ред и 2 бързи производства. Задържани са 10 ​души за 24 часа. Съставени са 71 акта за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи.

В акцията са взели участие чиновници от структурите на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик, полицейските ръководства в Пазарджик, Велинград, Панагюрище, Пещера и Септември, екипи от Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив. Установени са причинителите на 7 обири, включително и домови, две обсебвания, а трима са арестувани за владение на опиати.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР