Специализирана операция по установяване на лица, занимаващи се с производство

...
Специализирана операция по установяване на лица, занимаващи се с производство
Коментари Харесай

След спецакция в Сливенско: Иззеха наркотици, задържаха трима души

Специализирана интервенция по определяне на лица, занимаващи се с произвеждане и разпространяване на наркотични субстанции, е извършена на територията на ОД на МВР-Сливен, оповестиха от полицията.
 ОД на МВР-Сливен
Акцията е част от предпочитаните дейности на Областната дирекция по противопоставяне на наркоразпространението. На 2 юни са осъществени инспекции на транспортни средства, лица и частни домове от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “-ОД на МВР-Сливен, криминалисти на Районно управление-Твърдица, Нова Загора и Сливен. 

В хода на интервенцията в Шивачево полицейски екипи стопират за инспекция автомобил, ръководен от лидер на 34 години. В колата са открити полиетиленови пликове, съдържащи бяло кристалообразно вещество.

При последвалиото претършуване в жилището на лидера са открити и конфискувани пакетчета с кристалообразно вещество, като и голям брой предмети и прекурсори, които се употребяват при производството на синтетични наркотични субстанции.
 ОД на МВР-Сливен
При полевия тест конфискуваните субстанции са реагирали на метамфетамин . По първични данни с тегло е към 20 грама. Мъжът, няма престъпни прояви, арестуван е с полицейска мярка за 24 часа.

По същото време в Нова Загора наоколо до учебно заведение в центъра на града, е арестуван 46-годишен мъж.  При обиска в него са открити и конфискувани полиетиленово пликче и четири броя опаковки от станиол, съдържащи бяло кристалообразно вещество - метамфетамин.

В сливенското село Сотиря полицейски чиновници на сектор „ Петолъчка “ стопират за инспекция автомобил. При инспекцията се открива, че 33-годишният лидер ръководи след приложимост на наркотични субстанции.

Пробата е осъществена с техническо средство. Водачът е задържан за 24 часа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР