Специализирана операция по противодействие на конвенционалната престъпност е проведена на

...
Специализирана операция по противодействие на конвенционалната престъпност е проведена на
Коментари Харесай

След спецакция в Нова Загора: Хванаха баща и синовете му с 42 дози хероин

Специализирана интервенция по противопоставяне на стандартната престъпност е извършена на 25 юни на територията на Районно управление-Нова Загора , оповестиха от полицията.

Акцията е осъществена взаимно със Специализираните полицейски сили, Зонално жандармерийско управление-Бургас , криминалисти и чиновници на РУ-Нова Загора, под управлението на Окръжна прокуратура-Сливен.
 Министерство на вътрешните работи
Операцията е завършила късно нощес със седем арестувани, конфискувани наркотични вещества-хероин, разкрити пет обири на леки коли, 16 акта и 38 фиша по Закона за придвижване по пътищата.

В рамките на интервенция са арестувани трима за разпространяване на наркотични субстанции. Баща и двамата му синове са хванати от полицейските чиновници с 42 дози хероин при осъществяване на процесуално - следствени дейности в частен парцел в новозагорския квартал „ Шести “.

Наркотиците са конфискувани, тримата са отведени в РУ-Нова Загора и арестувани за 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане под надзора на Окръжна прокуратура-Сливен.

Извършени са инспекции на 117 транспортни средства и 292 лица. Служители на жандармерията са открили лидер на лек автомобил „ Ауди А4 “, използвал опиати . Той е спрян за инспекция в село Кортен. Уредът е отчел съществуване на метамфетамин и канабис.

Образувано е бързо произвеждане. В село Коньово е заловен лидер, който ръководи в периода на отнемане , автомобилът е бил със свалени регистрационните табели също за административно нарушаване.

Две момчета на 19 и 16 години са арестувани за серия от обири на леки коли. В разнообразни интервали двамата са правили обири на леки коли от насели места в община Нова Загора и област Стара Загора.

Двамата са направили обири на 5 автомобила. Автомобилите са открити от чиновници на РУ-Нова Загора в друг интервал от време и върнати на притежателите им. Работа по досъдебните производства продължава под надзора на Районна прокуратура-Сливен.

Съвместните интервенции по противопоставяне на стандартната престъпност, н асочени против личността и имуществото на жителите на територията на ОДМВР-Сливен не престават.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР