Специалисти по здравни грижи от болници и университети в страната

...
Специалисти по здравни грижи от болници и университети в страната
Коментари Харесай

В Сливен ще представят модерните здравни грижи

Специалисти по здравни грижи от лечебни заведения и университети в страната ще се съберат в Сливен на научна конференция. Целта е да показват научните си разработки и да споделят опит за модерните трендове в професионалната си работа, оповестиха от общината. Основен съорганизатор на събитието е Сливенският филиал на Медицинския университет „ Проф.д-р Параскев Стоянов ” във Варна. Форумът ще се организира при започване на новата академична година, на 21 и 22 септември.
 Ректорът на МУ-Варна проф.д-р Красимир Иванов бе почетен със званието Ректорът на МУ-Варна проф.д-р Красимир Иванов бе почетен със званието “Почетен жител на Сливен” за заслугите си за откриване на филиала и развиването на община Сливен.
Работата на научната конференция ще е разпределена в няколко секции: акушерски грижи, рехабилитация и неконвенционални способи, клинични медицински науки. Ще има и секция, в която свои разработки ще показват студенти. Форумът се организира във връзка 5-годишнината от основаването на филиала в Сливен. Първият випуск абитуриенти в специалностите „ акушерки ” и „ медицински сестри ” получи дипломите си през м.г.  Кметът Стефан Радев връчи званието „ Почетен жител на Сливен ” на ректора на МУ-Варна проф. доктор Красимир Иванов за заслугите му за развиване на общината.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР