Специалистът в областта на електрическата мобилност и батерийните технологии CATL

...
Специалистът в областта на електрическата мобилност и батерийните технологии CATL
Коментари Харесай

Уникалната батерия Shenxing на CATL на борда на електромобилите на още един производител

Специалистът в региона на електрическата подвижност и батерийните технологии CATL разгласи, че компанията е подписала ново стратегическо съглашение за доставката на неповторимата за промишлеността батерия Shenxing.

Позволяваща ултрабързо зареждане батерия Shenxing ще бъде интегрирана в портфолиото на марката VOYAH Automobile Technology, която е част от китайския колос Dongfeng Motor Group и с която CATL има дългогодишни връзки.

Според новото съглашение, CATL и Dongfeng ще си сътрудничат в области като нови технологии за ултрабързо зареждане, батерийна сигурност и продан на данни, като ще пренесат връзките си и отвън територията на Китай. От анонса разбираме също по този начин, че двете компании ще работят и за създаването на нови електрически коли.

Иновативната LFP батерия Shenxing на CATL може да генерира електрическа сила за нови 400 километра пробег след единствено 10 минути зареждане, като за задачата се разчита на първото в промишлеността 4C бързо зареждане при доста високо равнище на сигурност на системата.

От CATL анонсират също по този начин, че ще предложи опция за ултра бързо зареждане в необятен температурен диапазон, като показват че е допустимо зареждането от 0 до 80% за 30 минути, даже при външна температура от -10 градуса.

По отношение на потенциала, от CATL споделят, че според от версията си, Shenxing може да предложи свободен пробег от над 700 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР