Специалистът в областта на доработката на автомобили от семейството на

...
Специалистът в областта на доработката на автомобили от семейството на
Коментари Харесай

BRABUS даде 7% по-голям пробег на електрическия Mercedes EQS

Специалистът в региона на доработката на коли от фамилията на Mercedes-Benz разкри детайлности за програмата си за доработка на напълно електрическия EQS и даде обещание забележително усъвършенстване във връзка с свободния пробег на колата.

От BRABUS анонсират, че след нанасянето на измененията от пакета за EQS, притежателите на първокласния електрически автомобил могат да разчитат на усъвършенстване от 7.2% във въздушното противодействие на купето, както и на повишен със 7% свободен пробег при придвижване със скорост в диапазона 100-140 км/ч.

Промените по екстериора на Mercedes EQS са свързани с консолидираното и усъвършенстването на аеродинамиката, включително нови и изпълнени с въглерод детайли. Фактор за усъвършенстваната успеваемост, само че и за цялостната визия на електрическия автомобил са няколкото модела алуминиеви джанти, размерите на които доближават до 22 цола.

Традиционно за BRABUS, екипът на компанията е планувал и опция за персонализация на интериора на електрическия Mercedes EQS, като тук попадат разновидности както във връзка с тапицерия, по този начин и на подсветката, алуминиеви или карбонови подложки на педалите, украсителен карбонов пакет, първокласни постелки за пода и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР