Специалистът по задвижване на четирите колела Subaru има голяма, нарастваща

...
Специалистът по задвижване на четирите колела Subaru има голяма, нарастваща
Коментари Харесай

Над 5 000 000 коли на Subaru със системата Eyesight!

Специалистът по задвижване на четирите колела Subaru има огромна, възходяща база от почитатели. Всеки, който реши да си купи ново Subaru, е на несъмнено място - повече от пет милиона автомобила от японската марка към този момент се движат по света със системата й за подкрепяне Eyesight.

Около 91 % от всички Subaru, продадени в международен мащаб, сега имат Eyesight, а технологията към този момент е употребена в 145 000 автомобила в Европа, откогато е пусната на пазара. Докато системите на други производители на коли разчитат на разнообразни сензорни технологии, Eyesight работи чисто оптично посредством стерео камера. Двата обектива на камерата, които са ситуирани над огледалото за назад виждане и зад предното стъкло, точно и надеждно записват евентуалните рискове.

Нивото на подробност на събирането на данни и произлизащите от това предизвестия и интервенции постоянно обезпечават най-високи оценки на моделите на Subaru в самостоятелни проби. Според данните, оценени от Subaru от Японския институт за проучване на пътнотранспортни катастрофи и разбор на данни (ITARDA), процентът на злополуките на транспортни средства, оборудвани с Eyesight, в Япония е единствено 0,06 %.

Американският осигурителен институт за пътна сигурност (IIHS) също удостоверява, че системата за подкрепяне понижава броя на ударите откъм гърба с пострадвания с до 85 %.

Eyesight освен надеждно разпознава други моторизирани участници в придвижването, като коли или мотоциклети, само че също по този начин и велосипедисти и пешеходци. Тази информация образува основата за разнообразни системи за подкрепяне, като система за спешно прекъсване с предизвестие за конфликт, предизвестие за конфликт, адаптивен надзор на дистанцията и скоростта, ориентиране в лентата и дейна система за предизвестие при овакантяване на лентата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР